ISO 24557:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
٢٦ نوفمبر ٢٠٢٤
Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method
ملفات الوثيقة ISO 24557:2024
الإنجليزية
9 صفحات
الإصدار الحالي
29.42 BHD
مجال الوثيقة ISO 24557:2024
This document specifies a routine reference method for the determination of moisture content of pulses.
This document is applicable to chickpeas, lentils, peas, lupinus and all classes of beans with the exception of soybeans.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 23009-9:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Dynamic adaptive streaming over HTTP (DASH) — Part 9: Redundant encoding and packaging for segmented live media (REaP)


ISO/IEC TR 27599:2025
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Brain-computer interfaces — Use cases


ISO 4517:2025
مواصفة قياسية دولية
Physical vapor deposition (PVD) coatings — Contact angle measurement of metallic hydrophobic PVD coatings

ISO 15237:2025
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total mercury
